" /> Blogg fra reisen til Bekaadalen - tiller.vgs.no
Tiller VGS > Om oss > Innsamlingsaksjon 2017 > Blogg fra reisen til Bekaadalen

Blogg fra reisen til Bekaadalen

Forsiden av blogg på tiller-elev. Bilde av Elisabeth, Christian, Ingrid og Lars. Klikk på bildet for å komme til bloggen Les bloggen Tiller vgs til Libanon!

Christian Lundbye og Ingrid Dalen som skal reise til Bekaadalen.

Det er Christian Lundbye fra 2SSTR (Vg2 transport og logistikk) og Ingrid Dalen fra 1ST2 (Vg1 studiespesialisering med internasjonalisering og demokratiutvikling) som får reise til Bekaadalen i Libanon for å hjelpe flyktninger og andre. De skal få et innblikk i hjelpearbeidet som gjøres og se hvordan innsamlingsmidler blir brukt.
Sammen med resten av skolen har de samlet inn kr 105 890. Pengene skal gå til skolegang.

Det var mange elever som var interessert i å reise, og Christian og Ingrid ble plukket ut etter skriftlig søknad og intervju.

Avdelingsleder Elisabeth Kristoffersen og lærer Lars Korsnes skal også være med på turen som varer fra 5. til 10. juni. Korsnes har erfaring fra arbeid som frivillig både i Bekaadalen og på den greske øya Lesvos.

Elisabeth Kristoffersen, Christian Lundbye, Ingrid Dalen og Lars Korsnes

Sist oppdatert: torsdag 15. juni 2017