" /> Yrkeshygieniker-studenter på besøk - tiller.vgs.no
Tiller VGS > Om oss > Aktuelt > Yrkeshygieniker-studenter på besøk

Yrkeshygieniker-studenter på besøk

Gutt som sveiser

Denne uken har vi hatt besøk av yrkeshygieniker-studenter fra NTNU. De er godt i gang med masterstudiet i faget, og resultatene av kartleggingene de har gjort på Tiller videregående skole skal brukes i vårens semesteroppgave. – Kartleggingen kommer også skolen til nytte, sier faglærer Roger Tanem og tenker spesielt på planleggingen av ombygging og nybygging som skjer på skolen de kommende årene.

En yrkeshygieniker har spesialkompetanse i å identifisere og kartlegge kjemiske, fysiske og biologiske arbeidsmiljøfaktorer. Studentene har bachelorutdanning som for eksempel matteknologer, kjemikere og elektrikere.

Skolen hadde besøk både mandag, tirsdag og onsdag. Studentene som var på skolen tirsdag registrerte blant annet mengden av støvpartikler i lufta i kobber- og blikkenslagerhallen. Elevene sveiset foliebelegg og hadde påmontert måleinstrument.  På onsdag var det andre studenter som registrerte støy i den største byggfaghallen.

Interesserte studenter
 Studentene observerer.
 Student med målapparat
 Faglærer Roger Tanem
 Sveising mens en student holder et måleinstrument i lufta.
 To studenter som måler og noterer.
 Smilende studenter lytter

Sist oppdatert: torsdag 30. april 2015