" /> Turnering i Dota 2 på Tiller videregående skole tirsdag 19. september - tiller.vgs.no
Tiller VGS > Om oss > Aktuelt > Turnering i Dota 2 på Tiller videregående skole tirsdag 19. september

Turnering i Dota 2 på Tiller videregående skole tirsdag 19. september

Invitasjon til alle elevene ved Tiller videregående skole

Sted: E-sportrommet i kjelleren
Tid: 19. september kl.1530
Spill: Dota 2
Spillform: 1 mot 1
Hvem: Alle elever ved Tiller videregående skole

Tirsdag 19. september vil Tiller videregående skole, i samarbeid med Bitfix Gaming, arrangere en turnering i spillet Dota 2, der man spiller 1 mot 1. Vi starter klokka 1530 med pizza og informasjon til de som ønsker å delta. Turneringen vil bli holdt i e-sportrommet i kjelleren. Skolen stiller med alt nødvendig utstyr.

Turneringen passer for alle, også de som ikke har spillerfaring. Målet er å skape samhold, lære noe nytt, møte ungdommer med samme interesse og sette i gang aktivitet rundt e-sport her på Tiller videregående skole.

Velkommen!

Sist oppdatert: tirsdag 12. september 2017