" /> Sommerskole 2014 - tiller.vgs.no
Tiller VGS > Om oss > Aktuelt > Sommerskole 2014

Sommerskole 2014

Elever som sitter i kantina.
Har du stryk eller mangler du standpunktkarakter i naturfag (NAT 1001) eller
matte (MAT 1001)? Hos sommerskolen i Sør-Trøndelag får du en ukes intensivopplæring med påfølgende eksamen. Undervisningen i begge fagene starter 24. juni, oppmøte på Tiller videregående skole kl. 0845.

Undervisning og eksamen
Undervisningen i naturfag foregår til og med torsdag 3. juli med eksamen
fredag 4. juli. Matematikkundervinsingen foregår til og med mandag 7. juli med eksamen tirsdag 8. juli.

Hvem kan delta?
Alle yrkesfagelever på Vg1 og Vg2 i Sør-Trøndelag kan delta. Det samme gjelder lærlinger og OT-ungdom ved yrkesfaglige program. Er du fra distriktet, vil du få tilbud om å bo på internatet ved Skjetlein videregående skole.

Les mer om sommerskolen her: sommerskole 2014

Søknad til sommerskolen i 2014
Påmelding til sommerskolen skjer via den enkelte skole / opplæringskontor / lærebedrift på søknadsskjema som du finner her: søknadsskjema sommerskole

Søknadsskjema sendes til: Arnt Hølås, Tiller videregående skole, postboks 63, 7475 Tiller eller til   - tlf. 915 70 321.

Søknadsfrister:
1. Elever på Vg2: Søknadsfrist 1. mai