" /> Skolemiljøcamp på Tiller - tiller.vgs.no
Tiller VGS > Om oss > Aktuelt > Skolemiljøcamp på Tiller

Skolemiljøcamp på Tiller

Elever som holder i en avis som de har brettet og tapet til et eller annet formål.

Skolemiljøcampen på Tiller videregående skole ble gjennomført fra onsdag 11. september
kl. 1500 til 12. september kl. 1200.

Skolemiljøcampen bygger på Gründercamp, som er et program fra Ungt Entrepenørskap. De fleste deltagerne kom fra elevrådet, og nærmere 40 elever deltok. Tema for campen var elevmedvirkning.

Premieutdelingen gikk av stabelen på dag 2, og rektor påpekte at gruppene hadde laget fine presentasjoner og at arbeidet bar preg av motiverte elever. Fagleder Espen Johannessen synes campen var flott, både faglig og sosialt. De fleste deltagerne overnattet på skolen, noen hadde vært våken mye lenger enn de 20 timene campen varte.

Juryen besto av Kaja Indergård (elevrådsleder), Tara Follum (nestleder), Hildrun Vatslag (ledende renholder), Edgar Gaustad (driftsleder), Mari Elin Øksendal (rektor) og juryformann Tom Sander Aune (Elevorganisasjonen).

De kom frem til at gruppe 1 hadde beste idé (Stine Slettås Aunemo, Silje Mikalsen, Stine Nordø, Odin Leraand, Benjamin Andre Krzykowski og Soro Hassan), gruppe 7 hadde beste plan (Ena Bajgoric, Eirik Kulbotten, Fredrik Helgemo, Andreas Risan, Anne Grethe Bakken Pettersen og Tobias Sandkjernan) og at gruppe 5 hadde beste innslag/presentasjon (Niklas Moen, Mia-Helen Riise, May-Helene Harvey Sollie, Jonny Christensen, Andreas Ditlevsen og Tamerlan Tekajev). De tre gruppene fikk hver sitt diplom og midtbysjekk.

En fullsatt gymsal overvar premieutdelingen. Hva gruppene kom frem til, kommer vi tilbake til senere. Elevrådet er i alle fall i gang med det videre arbeidet.

Elever som slapper av i kantina
Elever som spiller basketball
 Kveld i kantina - gutt i forgrunnen
 Gutt med tegning og tommel opp
 Gutt og jente som studerer en hyssing
 Elevene har hodene sammen og tenker
 Elever med hyssing og egg
 Gutt som skal til å skyte med håndball
 Lærer Jomar Kvithyll og Tom Sander Aune fra Elevorganisasjonen
 Kveldsamling rundt bordet i kantina
 Kveldssamling rundt bordet i kantina.
 Kveldssamling rundt bordet i kantina
 Jente med glimt i øyet i gymsalen
 Elever ved et bord i kantina, de ordner noe med en papplate
 Elever holder på med en hyssingsnor i trappa
 Gutt og jente nedenfor trappa.
 Gutt og jente med tommelen opp
 Lag 7 som vant premien for beste plan
 Tom Sander Aune, Kaja Indergård og Tara Follum
 Ett av vinnerlagene, den ene eleven med mikrofon