Kreative Trøndelag
Tiller VGS > Om oss > Aktuelt > Ombygging på Tiller videregående skole

Ombygging på Tiller videregående skole

Bygningsarbeidene ved Tiller videregående skole fortsetter. Ombygging og nybygging i henhold til Skolebruksplan 3 er godt i gang. Det går fremover, for ikke å si oppover.
I dag sprøytes det nemlig inn 90 tonn betong som skal bli tak for 2. etasje over kjøkkenet i kantina.

Dette blir naturlig nok gulvet i 3. etasje. Gulvflaten blir 130 kvadratmeter og dekket 30 cm tykt. 90 tonn betong utgjør 40 kubikkmeter, og armeringen veier 4 - 5 tonn. Voldsomme tall for en stakkars amatør, men ikke for storarbeid å regne for den som har greie på det.

På grunn av arbeidet, er kantina for tiden minimal og provisorisk. Maten tilberedes i skolekjøkkenet i påvente av at kantinekjøkkenet igjen kan brukes.

                          Mesteparten av kantina er tildekt for tiden (foto Edgar Magne Hansen)

Ombyggingen av lokalene i underetasjen ble for det meste gjort i løpet av sommeren. Medier og kommunikasjon har allerede tatt lokalene i bruk. Vg1 studiespesialisering har flyttet fra underetasjen og har tatt i bruk ombygde lokaler i 3. etasje. Begge lokalene mangler stort sett bare dører og glass for å være helt ferdig.

Siste del av byggingen går foreløpig etter planen og foregår altså parallelt med at det er full undervisning. Når elevene i Vg2 og Vg3 studiespesialisering kan flytte inn, er ikke klart foreløpig.  Men at det er et spennende skolebygg med spesielle løsninger, er det ingen tvil om.

Akkurat nå foregår altså arbeidet for fullt, og det er 8 billass med betong som skal tømmes i løpet av dagen. Vi kommer tilbake med bilder av de nye lokalene etter hvert.

                          Det fylles betong (foto Edgar Magne Hansen)


 


Utskriftsvennlig versjon