" /> Jonas Gahr Støre og Mette Nord på besøk - tiller.vgs.no
Tiller VGS > Om oss > Aktuelt > Jonas Gahr Støre og Mette Nord på besøk

Jonas Gahr Støre og Mette Nord på besøk

Jonas Gahr Støre ser på svennestykket til Odin Haagensen som var inne i den siste timen av fagprøven i ventilasjons- og blikkenslagerfaget under besøket. Elevene Sverre Aunmo Saksvik (Vg2 klima-, energi- og miljøteknikk) og Jonny Christensen (Vg2 byggteknikk) er også med.

Søknad til yrkesfag har gått ned de siste årene, og mangel på kvalifisert arbeidskraft vil bli et problem i årene som kommer dersom trenden ikke snur.

Fredag 22. august var Jonas Gahr Støre (leder for Arbeiderpartiet) og Mette Nord (leder for Fagforbundet) på Tiller videregående skole for å snakke om akkurat det.

Bildet:

Se/hør Jonas Gahr Støre snakke om besøket på Tiller videregående skole på NRK1 hos Lindmo lørdag 6. september.

Se flere bilder fra dagen på vår Facebookside!

Se reportasje i Adressa.no

Sist oppdatert: tirsdag 9. september 2014