" /> Hospitering høsten 2014 - tiller.vgs.no
Tiller VGS > Om oss > Aktuelt > Hospitering høsten 2014

Hospitering høsten 2014

Skolen sett fra forsiden

Velkommen som hospitant ved Tiller videregående skole høsten 2014!

Hospitantene på bygg- og anleggsteknikk (BA) og medier og kommunikasjon (MK) hospiterer i to dager, mens det på helse- og oppvekstfag (HO) og service og samferdsel (SS) hospiteres en dag. Alle må huske å ta med skrivesaker!

Kontaktperson
Yrkes- og utdanningsrådgiver Jomar Kvithyll er kontaktperson for hospiteringen og har telefon 73 19 40 23 og epost

Oppmøte
Alle hospitantene møter i kantina kl. 0900 på den første hospiteringsdagen. Vi går sammen ned til auditoriet hvor dere får informasjon om skolen og praktiske opplysninger. Skoledagen varierer etter hvilket utdanningsprogram og hvilken dag dere hospiterer på. Se under.

Oppmøte 2. dag (BA og MK)
Den andre dagen møter dere i resepsjonen for registrering før dere går til undervisningen. Resepsjonen er til venstre etter at dere har gått inn hovedinngangen.

Oppmøteskjema
Husk at dere skal få signatur på dokumentasjonsskjema for oppmøte før dere drar fra skolen! Faglærer eller den som sitter i resepsjonen kan signere. Skjemaet skal dere levere til ungdomsskolen.

Matpakke/kantine
Vi har kantine med salatbar, brødmat med mer - men ta gjerne med deg matpakke.

Parkering
Sykler kan parkeres i egne stativ foran skolen. Mopeder skal parkeres helt i nordenden av skolens område (altså til venstre for skolebygingen når du står vendt mot hovedinngangen). Skulle det være behov for parkering av bil, må bilnummeret registreres i resepsjonen. Da blir parkeringstillatelse registrert elektronisk.

Info om de enkelte utdanningsprogram og tilbud

Elev fra byggteknikk med vernehjelm. Sitter på huk.

Bygg- og anleggsteknikk

3. og 4. november
 6. og 7. november
10. og 11. november
17. og 18. november

Elevene hospiterer 2 dager på rad.

Begge dager kl. 0900 - 1430

Skoledagen vil i stor grad være fylt med praktiske øvelser. Da kan det være greit å ikke ha for fine klær på seg. Dere vil få låne hjelm og vernesko fra skolen.

Elever fra helsearbeiderfag, den ene ligger i senga, mens den andre er pleier.

Helse- og oppvekstfag

3.november kl. 0900 - 1425

Elever fra medier og kommunikasjon slapper av i byen, sittende på en mur. I forgrunnen står en av elevene med fotoapparat.

Medier og kommunikasjon

3. og 4. november
  6. og 7. november
10. og 11. november

Elevene hospiterer 2 dager på rad.

Begge dager kl. 0900 - 1400

Hvit lastebil med påskrift Tiller videregående skole. En av elevnen står ved den åpne døra til førerhuset.

Service og samferdsel

26. november kl. 0900 - 1430