" /> Fylkesgrundercamp på Tiller videregående skole - tiller.vgs.no
Tiller VGS > Om oss > Aktuelt > Fylkesgrundercamp på Tiller videregående skole

Fylkesgrundercamp på Tiller videregående skole

Torsdag 13. november arrangerte Ungt Entrepenørskap i samarbeid med Enova fylkesgrundercamp på Tiller videregående skole.

100 elever fra Nord- og Sør-Trøndelag deltok. Problemstillingen var hvordan vi kunne skape energieffektive lokalsamfunn. En jury på 8 representanter fra næringslivet og offentlig sektor bedømte elevenes planer og presentasjoner. Her er resultatene:

Beste energi for fremtiden:
1. plass: KVT, deltakere var Edvard Kunzendorf, Prince Kala, Tonje Romundstad, Natalie Horghagen, Preben Øien

2. plass: Mære vgs, deltakere var Johannes Voll, Jenny G. Richardsen, Camilla Madsen, Halvor Daling, Bendik Skarstad

3. plass: KVT, deltakere var Adrian Fandin, Marie Jentoft, John Henrik Mulelid, Stine Johanne Gjære Wang, Synnøve Tennfjord

Beste presentasjon:
1. plass: Thora Storm vgs, deltakere var Hanna Skirstad Grini, Haakon Tronstad, Sigrid Håndlykken, Erlend Ydse, Marius Eggan

2. plass: Tiller vgs, deltakere var Henning Westrum, Darbaz Gajas

3. plass: Byåsen vgs, deltakere var Henrik Wygaard, Snorre Gran, Jan Edward Nødland, Mikael Hanssen

Videre til NM gikk lagene fra KVT, Mære og Thora Storm videregående skoler. NM går i Trondheim 2. - 4. februar 2015.

Vinnerne oppstilt med sine sjekker.
 Oversiktsbilde fra gymsalen. Elevene sitter i grupper rundt bordene.
 Mære landbruksskole presenterer sitt prosjekt i gymsalen.
 Henning og Gard fra 2MK på Tiller viser frem sjekken de fikk for 2. beste presentasjon.

Les mer: Fylkesgrundercamp Trøndelag 2014

Velkommen til grundercamp. Arrangementet foregår i gymsalen (bak kantinekjøkkenet). Program: kl. 10 åpning. Kl. 1030 - 1330 elevarbeid. Kl. 1400 - 1500 presentasjoner for jury. Kl. 1515 - 1545 presentasjoner fra 8 finalister for jury.Kl. 1600 - 1615 kåring av vinnere.

Sist oppdatert: mandag 17. november 2014