" /> Samling på Tiller videregående skole - tiller.vgs.no
Tiller VGS > Om oss > Aktuelt > Samling på Tiller videregående skole

Samling på Tiller videregående skole

E-motion - The way to work together in Europe - er er et toårig Comenius partnerskapsprogram der fem skoler fra fire land er med. Tiller videregående skole har koordineringsansvar for prosjektet.

Prosjektet er for elever som jobber med ungdomsbedrift som metode. Det tas sikte på at ungdomsbedrifter skal samarbeide på tvers av landegrenser og danne felles foretak med felles ideer.

Første samling i prosjektet holdes på Tiller videregående skole fra mandag 22. til og med onsdag 24. oktober. Gjester fra Belgia, Latvia og Østerrike kommer på besøk, og sammen med vertskapet utgjør forsamlingen 44 elever og 14 lærere og rektorer.

Det blir blant annet presentasjoner av elevbedrifter. Ungt Entrepenørskap skal også ha en presentasjon og lærere ved Tiller videregående skole vil holde innlegg. Samlingen skal selvsagt også være praktisk orientert, og det blir spennende å se hva deltagerne kommer frem til gjennom gruppeoppgaver.

Ungdomsbedriften UngiSelskap UB vil stå for middagene under samlingene. Det blir omvisning på skolen, og gjestene vil også få anledning til å se hva Trondheim har å by på under oppholdet.

Program for samling på Tiller videregående skole 22. - 24. oktober

Hva som ellers skal foregå, både på det formelle og uformelle planet, kan du se i programmet til venstre.

Se på de øvrige skolene som er med i prosjektet:

Hjemmesiden til Sint-Willebrord - Heilige Familie fra BelgiaDet belgiske flagget

Sint Willebrord - Heilige Familie (Belgia)

Vrij Technisch Instituut Belgia -  hjemmesideDet belgiske flagget

Vrij Technisch Instituut (Belgia)

Bundeshandelsakademie und Bundeshandelsschole Hallein Østerrike - hjemmeside

Flagg Østerrike

Bundeshandelsakademie und Bundeshandelsschule Hallein (Østerrike)

Liepajas Valsts Tehnikums Latvia - hjemmesideFlagg fra Latvia

Liepãjas Valsts Tehnikums (Latvia)

Sist oppdatert: fredag 19. oktober 2012