" /> Samling i Salzburg - tiller.vgs.no
Tiller VGS > Om oss > Aktuelt > Samling i Salzburg

Samling i Salzburg

8 elever som dro til Salzburg
Disse representerte Tiller videregående skole i Salzburg: Cecilie 2ST, Cat Trinh 1ST,    Stine Aurora 3PB, Margrete 1ST, Caroline 1ST, Simon 1SS, Magnar 1ST og Thea 2ST.

Fjerde samling i prosjektet
Siste og fjerde samling i Cominius-prosjektet "E-motion - the way to work together in Europe" ble arrangert i Salzburg 2. - 7. februar. Det var til sammen åtti deltagere, 8 av elevene og 3 av lærerne kommer fra Tiller videregående skole. De andre kommer fra Belgia, Latvia og Østerrike.

Arbeidet med entrepenørskap og ungdomsbedrifter på internasjonalt nivå har fortsatt, og tema har blant annet vært markedsundersøkelser i et internasjonalt marked og internasjonale forretningsplaner.

Workshop og bedriftsbesøk
På samlingen i Salzburg deltok elevene på workshop i regi av Europass. Her fikk elevene innblikk og øvelse i jobbsøking, CV-skriving og jobbintervju i et europeisk marked. De besøkte også bedriften Erdal som produserer rengjøringsprodukter for det europeiske markedet.

Baris UB fra Tiller kåret til beste ungdomsbedrift
I løpet av samlingen arrangerte ungdomsbedriften Puzzles ACG fra Østerrike en internasjonal messe for ungdomsbedrifter. Cecilie og Thea representerte Baris UB på messa og ble kåret til beste UB av 12 bedrifter fra de fire landene. De har vunnet priser for sine badehåndduker med låsemekanisme også tidligere.

Nettverk
Elevene har fått nye vennskap og har bygd nettverk med andre elever og personer knyttet til internasjonalt n��ringsliv. De vil ha god nytte av sin internasjonale erfaring knyttet til entrepenørskap, språk, kultur og samarbeid.

Cecilie og Thea foran sin stand for Baris UB.
Cecilie og Thea representerte Baris UB som ble kåret til beste ungdomsbedrift på den internasjonale messa.
 Hengelås med kjærlighetserklæring som henges opp symbolsk

Hengelås ble låst fast til brua der det det henger andre hengelåser med kjærlighetserklæringer.

Mange deltagere samlet
 Mange av deltagerne samlet.
 Flere av deltagerne samlet. I bakgrunnen ser vi Salzburg.

På tur i Salzburg.

Sist oppdatert: onsdag 26. februar 2014