" /> Forfatterbesøk - forhåndsomtale - tiller.vgs.no
Tiller VGS > For elever > Den kulturelle skolesekken > DKS 2010/2011 > Forfatterbesøk - forhåndsomtale

Forfatterbesøk - forhåndsomtale

Logoen til Den kulturelle skolesekken i STFK (lys blå bakgrunn med fargerike sommerfugler)

Portrett av forfatter Bjørn Esben Almaas (sort/hvitt)

Sov eller snakk om kjærlighet
Forfatteren Bjørn Esben Almaas kommer til Tiller videregående skole onsdag 2. mars. Da skal han holde lese- og skrivekurs med kjærlighet som tematikk.

Det er to grupper i 3PB (påbygging til generell studiekompetanse) som får muligheten til å treffe forfatteren og lære noen håndverksmessige grep.

Bjørn Esben Almaas har skrevet de kritikerroste romanene Katzenjammer og Sov eller snakk om kjærlighet. Han har også gitt ut novellesamlingen Costa del Sol i tillegg til at han har skrevet filmmanus og laget kortfilm.

Han har holdt mange skrivekurs for barn, ungdom og voksne, og har de siste årene undervist i skrivekunst ved blant annet Forfatterstudiet i Bø og Westerdals School of Comunication i Oslo.

Du finner både Katzenjammer og Costa del Sol på skolens bibliotek.

Sist oppdatert: fredag 25. februar 2011