" /> Torsdag 23. august i Trondheim Spektrum: - tiller.vgs.no
Tiller VGS > For elever > Den kulturelle skolesekken > DKS 2012/2013 > Torsdag 23. august i Trondheim Spektrum:

Torsdag 23. august i Trondheim Spektrum:

Plakat for Thora Storm-festival

Den kulturelle skolesekken og Thora Storm videregående skole inviterer elevene ved Trondheim katedralskole, Tiller, Byåsen og Heimdal videregående skoler til minifestival med topp musikere. Et elevband fra Heimdal videregående skole varmer opp før 22 og Sigurd Julius med band kommer på scenen.

Les mer om 22 og Sigurd Julius.

Festivalen starter kl 1200 og varer til kl 1430. Dørene åpnes kl 1100. Elevene vil få utdelt festivalbånd som gir adgang til festivalen. Kontaktlærerne deler ut torsdag formiddag.

Det blir satt opp busser fra holdeplassen som heter "Tiller videregående skole" på hovedveien som går forbi skolen. Bussene er merket TILLER TVG. De første bussene går fra holdeplassen kl 1045 (retur ca kl 1430). De neste bussene går kl 1120 (retur 1520). OBS! Det er satt opp lister over når de forskjellige klassene skal ta buss - se her.

Vær oppmerksom på at det ikke er tillatt å ta med seg flasker eller sekker inn på festivalen. Det er mulig å oppbevare eiendeler i garderobeskap.

Festivalen foregår i sal F, som er første sal etter at dere kommer inn hovedinngangen. Det vil være salg av kioskvarer.

Velkommen til festival!

Fra Adresseavisen: