" /> Bokbad fredag 3. februar - tiller.vgs.no
Kreative Trøndelag
Tiller VGS > For elever > Den kulturelle skolesekken > DKS 2011/2012 > Bokbad fredag 3. februar

Bokbad fredag 3. februar

Forsiden av boka "Vekk meg hvis jeg sovner"


Eivind Hofstad Evjemo fra Levanger debuterte med romanen "Vekk meg hvis jeg sovner" i 2009. Romanen fikk gode kritikker, og Evjemo fikk Tarjei Vesaas' debutantpris det året.

Fredag 3. februar kommer han til Tiller videregående skole. Da blir det bokbad i auditoriet med forfatteren Johan Mjønes som "bademester". Det er boka og forfatterskapet som er hovedtema for bokbadet, og publikum har anledning til å stille forfatteren spørsmål.

Johan Mjønes er forfatteren som ble intervjuet under fjorårets bokbad på Tiller videregående skole. I år har han byttet rolle og skal altså intervjue Evjemo.  

Klikk på boka til venstre for å lese litt om den.

Bokbad er et forfatterintervju som foregår for åpen scene. Det første bokbadet ble arrangert på utestedet og konsertarenaen Rockefeller i Oslo i 1991. Arenaen huset i sin tid Torggata bad, noe som er en del av bakgrunnen for nettopp navnet bokbad.  NRK sendte til sammen 135 TV-opptak av bokbadene fra 1996, med profiler som Anne Grosvold og Eva Bratholm som intervjuere. Bokbad foregår stadig rundt omkring, selv om NRK avsluttet serien i 2004.

Bokbadet på Tiller videregående skole starter kl 0850, og påmelding skjer via faglærer.

 

 Portrett av forfatter Eivind Hofstad EvjemoPortrett av forfatteren og bokbader Johan Mjønes

 

 

 

 

          Eivind Hofstad Evjemo                          Johan Mjønes

 

 

 

 

 Sist oppdatert: torsdag 19. januar 2012
Utskriftsvennlig versjon