Tiller VGS > Fagtilbud > Medier og kommunikasjon > Vg3 medier og kommunikasjon > Kommunikasjon under press

Kommunikasjon under press

Tøffe spørsmål og alvorlige tema da medieelever ved Tiller fikk prøve seg som journalister og kommunikasjonsansvarlige på pressekonferanse

3MK jobber med journalistikk, og gjennomførte i dag pressekonferanse om en vanskelig sak. Her måtte elevene selv ta rollene som ordfører, politi, rådmann og rektor i møte med et ivrig og engasjert pressekorps, i en sak som krevde både profesjonelt engasjement og vanskelige etiske vurderinger. Dette var den andre av to caser elevene fikk prøve seg på i denne perioden.

Emily Grønflaten, Henning Westrum og Marius Hansen som knivskarpe journalister fra TV2 og Adresseavisen
Elever i 3MK, Markus Sandvold Øien (politi), Stian H Nilsen (ordfører), Daniel Rynning (rådmann), og Line Fløttum (rektor) må svare på spørsmål om en dramatisk hendelse ved Kjeldsberg skole.

.
Sist oppdatert: torsdag 27. august 2015