Tiller VGS > Fagtilbud > Medier og kommunikasjon > Vg2 medier og kommunikasjon > Velkommen til filmfestival på Rockheim 21. mars

Velkommen til filmfestival på Rockheim 21. mars

Logo filmfestivalMK filmfestival kom som en ide fra en av lærerne på medier og kommunikasjon som tidligere hadde vært lærer på Oppland, der de hadde hatt samme type festival selv. Festivalen blir planlagt og utført av elever på Tiller VGS, da med god hjelp fra lærerne. Denne festivalen skal fra og med i år være en årlig festival som vil foregå her i Sør-Trøndelag.

Dette året er det Tiller VGS som har ansvaret for selve festivalen. Årene som kommer vil de andre mediaskolene i Sør-Trøndelag ta over rollen som festivalplanleggere.

Tanken bak selve festivalen var i bunn og grunn å få mediaelevene til å lære seg mer om hvordan det virkelige arbeidslivet egentlig er, og å få større åpenhet og samarbeid mellom skolene. Festivalen vil gi god erfaring til de som har planer om å jobbe med film i fremtiden.

MK filmfestival vil være et samlepunkt for andreårs mediaelever i Sør-Trøndelag. Festivalen vil vise fram arbeidet gjort rundt omkring på mediaskolene den 21. mars på Rockheim. Festivalen består av to kategorier, der den første er en åpen kategori, hvor du kan sende inn filmer i alle sjangre. Den andre kategorien har temaet “Oppvekst”.

Hanne Rishaug Henrik Klevstuen
Hanne Rishaug, Henrik Klevstuen og resten av 2MK ønsker velkommen til MK filmfestival!

Hanne Rishaug og Henrik Klevstuen, 2MK
Sist oppdatert: mandag 18. mars 2013